Tervetuloa verkkokauppaani, josta löydät laadukkaat vitamiinit, hivenaineet, rohdosvalmisteet ja muut ravintolisät.

Ne on valikoitu ravitsemusasiantuntijoiden ja lääkärien suosimasta kansainvälisestä Nordic VMS:n verkkokaupasta.
Olen kuratoinut valikoimaa vastaamaan parhaiten asiakkaiden erilaisia ravintolisätarpeita.

Verkkokauppaan pääset tästä linkistä  https://daniela.nordicvms.com/

Huomioi, että tuotteiden hinnat ovat punnissa (1 GBP = 1,12 EUR,  19.5.20).
Ostokset saat maksettua kätevästi luottokortilla. Tuotteet pakataan ja lähetetään Brittein saarilta. 

Etuna tilatessa verkkokaupastani on, että tuotteet tulevat nopeammin kuin esim. USA:sta tilattuna eikä tarvitse miettiä arvonlisäveron maksamista. Lisäkuluja ja byrokraattisia viivästyksiä ei siis tilaukselle tule.  Suosittelen valitsemaan DHL kuljetuksen, sillä se on nopea, luotettava ja jäljitettävissä. 

 

PUHTI LABS

Mikäli sinulla on tarvetta  mittauttaa esimerkiksi oman D-vitamiinitason, naishormonitasot, kilpirauhashormonit, herkän CRP:n, ferritiiniarvon, verensokerin jne. voit tehdä se helposti ja kätevästi lääkärin lähetteellä tai ilman Puhti labsin kautta.

Mene osoitteeseen puhti.fi, tutustu palveluihin ja varaa itsellesi sopiva kokonaisuus!

Saan tarjota 10% alennuksen kaikista testeistä koodilla
daniela-salomaa

Olen räätälöinyt hormonikonsultaatioon tuleville asiakkailleni oman testipaketin, löydät sen tästä linkistä https://www.puhti.fi/tuote/daniela-salomaa/

Puhti lab tarjoaa myös muita valmiita paketteja ja saat niistä  5% alennuksen koodilla
daniela-salomaa-5p


NORDIC LABORATORIES -testit

Kauttani voi tilata myös tarvittavat testit kansainvälisen Nordic Laboratories laajasta valikoimasta mm. suolistotestit
(GI-Map, GI360, CSA w/Parasitology), hormonitestit (DUTCH, Menopause), orgaanisten happojen metaboliitit ja aineenvaihdunta (Organix), kemikaalikuormitus (Hair Elements), homealtistus (Mold Panel), hiivatulehdus (Candida Albicans-IgG, IgA, IgM) sekä monet muut funktionaaliset testit, joihin voit tutustua tästä.

Oikein valitut biokemialliset testit paljastavat toiminnallisia häiriöitä, ravintoainepuutoksia, patogeeneja, kemikaaleja jne., 
jotka muuten jäisivät selvittämättä. Jokainen testi on suunniteltu tutkimaan yhtä tai useampaa elimistön toimintoa, kuten hormonitoimintaa, ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan toimintoja jne. Testit selventävät elimistön terveydentilaa ja antavat lisää varmuutta funktionaalisiin testeihin erikoistuneille ammattilaisille hoitaa asiakasta yksilöllisesti tarkemman tiedon valossa.

DNA LIFE – geenitestit

Geneettinen tutkimus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina ja ymmärrys ihmisen geeniperimästä kehittyy päivä päivältä. Geeniperimä vaikuttaa siihen, miten reagoimme ruokaan, liikuntaan ja muihin ympäristötekijöihin. Aineenvaihduntaprosesseihin, elämäntapasairauksiin, liikuntasuorituksiin ja ravintoaineiden saantiin liittyvien geenien tutkimus mahdollistaa aidosti yksilöllisen lähestymisen ja hoitoprotokollan.

Geneettisen profiilin avulla voimme hienosäätää eri osa-alueet – ruokavalio, elämäntavat, liikunta, ympäristö – kohdalleen. Uuden tiedon avulla asiakas saa yksilölliset ruokavalio-, liikunta- ja elämäntapaohjeet. 

Kuusi DNA Life testiä antavat arvokasta tietoa terveyden eri osa-alueilta. Ne keskittyvät mm. terveydenhallintaan, suorituskykyyn, yksilölliseen ravitsemukseen ja estrogeenin biosynteesiin. 
Nämä testit saa ainoastaan DNA Life pätevöitymiskoulutuksen käyneiltä terveydenhuollon ja ravitsemuksen ammattilaisilta.

Jokainen testi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yksilön geneettiseen koodaukseen, joka paljastaa herkkyydet ja alttiudet sairastua eri sairauksiin ja elintapamuutosten vaikutusta terveyteen. Geentestit ovat täsmätyökalu optimaaliseen terveyteen. Selkeässä testiraportissa luetellaan testatut geenit ja kuvataan niiden vaikutus tärkeisiin aineenvaihdunnan ja biokemian toimintoihin huomioiden kunkin geenin vaikutus.

Tällä hetkellä saatavilla ovat seuraavat DNALIFE geenitestit:

DNA HEALTH – kokonaisvaltainen vaikutus terveyteen ja kroonisten sairauksien alttiuteen:
– kolesteroliaineenvaihdunta
– ruoka-aineiden soveltuvuus (mm. herkkyys laktoosille, kofeiinille ja suolalle)
– luustonterveys
– metylaatio
– inflammaatio
– hapetusstressi
– insuliiniresistenssi
– detoksifikaatio

DNA DIET – kattava ja tarkka painonhallintaanliittyvä geenitesti erityisesti painonhallinta-asiakkaille, joka mahdollistaa testitulosten pohjalta räätälöidyt ruokavalio- ja elintapasuositukset, esim. VHH, vähärasvainen tai välimeren ruokavalio.
Testi mittaa:
– liikalihavuuteen ja ylipainoon liittyvät variaatiot
– kyky laihtua tai lihoa helposti
– rasvan mobilisaation säätely
– kyky muuttaa rasvaa energiaksi
– rasvan imeytyminen ruokavaliosta

DNA SPORT – testaa geenivariaatioita, jotka vaikuttavat loukkaantumisriskiin ja toipumiseen sekä tehoon, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Testi soveltuu niin huippu-urheilijalle kuin myös harrastelijaurheilijalle, joka haluaa maksimoida urheilusta saadut hyödyt ja saavuttaa oman potentiaalinsa. Testin osa-alueet ovat:
– pehmytkudosten rakenteellinen eheys
– inflammaatio & hapetusstressi
– verenpaine & hapensaanti
– sydämen ja keuhkojen kapasiteetti
– energia ja polttoaine harjoittelun aikana
– kofeiiniaineenvaihdunta
– lihastyyppi ja luuston koostumus
– kestävyys/ aerobinen kyky
– teho/ voimapotentiaali

DNA MIND – analysoi geenejä, joilla on todettu olevan merkittävä yhteys mielialahäiriöihin (masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, ahdistus ja traumaperäinen stressihäiriö), rappeutumasairauksiin (kognitiivinen heikentyminen, vanhuusiän Alzheimerin tauti) sekä addiktiokäyttäytymiseen (alkoholi-, nikotiini-, kannabis- ja opioidiriippuvuuden riski ja syömishäiriöt).

DNA OESTROGEN – estrogeeniaineenvaihdunnan parantaminen on tärkeä monissa sairauksissa, joissa taustalla on estrogeenidominanssi, mm. PMS-oireyhtymä, endometrioosija kohdun lihakasvaimet. Tutkimusten mukaan jatkuva liiallinen altistus estrogeeneille on suuri riskitekijä rintasyövän kehittymisessä. Testin osa-alueita ovat:
– vaiheen 1 detoksifikaatio
– vaiheen 2 detoksifikaatio
– hapetusstressi
– hormonikorvaushoitoon, e-pillereihin, bio-identtisiin hormoneihin sekä hedelmöitykseen liittyvät yksilölliset riskitekijät

DNA SKIN – testitulosten perusteella voidaan tehdä yksilöllisiä suosituksia koskien elintapoja, ruokavaliota, ravintolisiä ja kosmetiikkatuotteita. Nämä suositukset parantavat ihon kuntoa ja vähentävät ikääntymisen näkyviä merkkejä. Testin osa-alueita ovat:
– kollageenin muodostuminen ja hajoamisen säätely
-aurinkoherkkyys ja pigmentaatio
– auringon aiheuttamat vauriot, suojaus & korjausmekanismit
– suoja hapetusstressiä vastaan
– detoksifikaatio, inflammaatio ja ihon reaktioherkkyys

Lisätietoa www.dnalife.healthca

Close Menu